Olemme aikeissa lähteä Norjaan kesällä 2009. Kirjoittelen tähän blogiin matkavalmisteluja ja -suunnitelmia ja matkan aikana myös reaaliajassa.
Uusin kirjoitelma on aina ylimmäisenä ja viisi viimeisintä näkyvissä tässä etusivulla. Muihin, vanhempiin kirjoituksiin pääsee sivun alalaidasta tai oikealla olevan Arkiston kautta

perjantai 26. kesäkuuta 2009

Seikkailu alkaa

Viimeinkin matkalla. Tänään klo 16.00 päräytettiin diisseli käyntiin ja survaistiin vaihdekeppi ykköselle. Keula kohti länttä ja menoksi.
Lämpömittari heilui kolmenkympin korvilla, olisipa autossa nyt ilmastointi.
Ajelimme muun liikenteen mukana Kehä III kautta kohti Turkua. Pääsimme nyt ensi kertaa testaamaan Turku-Helsinki moottoritietä ja sen Suomen oloissa pitkät maantietunnelit, yli 2km.
Hienoilta näytti, eikä vuori sortunut päällemme.
Suomusjärvellä poikkesimme Teboil Kivihovissa ryyppäämässä kaffetta ja syömässä pepperoni-Paninit. Harmi kun kaikki mukavat taukopaikat, lahnajärvi, Hiidenvirta ym. ovat jääneet vanhan tien varrelle...
Vähän ennen klo 20.00 saavuimme Turkuun, jossa kävimme tarkistamassa sataman sisäänkäynnin aamua varten ja tankkaamassa löpöä tankkiin. Hinta oli 1.009/L, ei paha, ihan Kouvolan hintoja.
Sittenpä kurvasimme tänne Ruissalon leirintäalueelle, sikakallista, mutta ainakin täällä pelaa Elisan 3G-verkko ja pääsee tämänkin jutun lähettämään.
Aamulla sitten laivaan...

Ei kommentteja: